Raad van AdviesMariëlle Wieman

drs. Mariëlle Wieman REA (lid rva) – Mariëlle Wieman is ondernemer, bedrijfskundige, verenigingskundige en gecertificeerd commissaris. De afgelopen tien jaar was zij directeur van NeVaP. Mariëlle is hoofd- en eindredacteur van de boeken ‘Vastgoedexploitatie’ en ‘Handboek Vastgoedmanagement’. Ze was projectleider van het Project Koplopers Retail, lid en interim-bestuurslid van Platform Duurzame Huisvesting en lid van Platform Duurzaam Winkelvastgoed. Sinds 2014 zit ze in het Expertpanel van Duurzaam Gebouwd en is ze jurylid van de ABN AMRO Duurzame 50. In 2014 werd ze genomineerd voor de Duurzame Bouwvrouw Award en in 2015 was zij finalist van deze prijs.

Full Profile ...

 

prof. drs. Joop Vianen (lid rva) –  Joop Vianen was sinds 1987 tot eind 2012 hoogleraar Ondernemerschap en Kleine en Middelgrote Ondernemingen aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast was hij onder meer directeur van het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Momenteel is hij onder andere adviseur van de Universiteit van Liberia en lid van de raad van bestuur van Stichting Kapel Weddesteyn.

Full Profile ...

 

prof. dr.ir. Jos Lichtenberg  (voorzitter rva) – Jos Lichtenberg was sinds 2003 tot eind 2016 hoogleraar Building Technology aan de TU/e. Daarnaast is hij onder andere voorzitter van de Stichting Slimbouwen en mede oprichter van Off Road Innovations. Hij is voorts bij diverse bedrijven adviseur voor bouwproductontwikkeling en innovatieve vastgoedoplossingen. Hij is ook initiator (en bewoner) van het zogeheten House of Tomorrow Today (HoTT): een energieleverend huis gebouwd in overeenstemming met zowel de Slimbouwen-principes, als die van het concept Active House.

Full Profile ...