ontwikkelaars, duurzame projectontwikkeling

Duurzame projectontwikkeling met oog voor rendement

ontwikkelaars, duurzame projectontwikkeling

Economisch aantrekkelijk duurzaam bouwen kan. Kosten en milieu-impact mogen daarbij niet los van elkaar worden gezien. Door in de initiatief fase van de projectontwikkeling duurzaamheid als belangrijk onderwerp mee te nemen, kan optimale duurzame waarde uit een investering gehaald worden.

Neem energie, circulariteit en klimaatadaptatie mee in je project

Bij duurzaam bouwen wordt er energieneutraal, circulair, klimaatadaptief en gericht op de toekomst gebouwd. Niet alleen tijdens het ontwerpen van een gebouw is dit van belang, maar ook bij verbouw, renovatie of sloop. Een gebouw moet tijdens de gehele levensduur duurzaam blijven. Om duurzaamheid efficiënt en effectief te integreren in bouwprojecten is een andere aanpak van het proces nodig dan traditionele processen. Duurzaamheid in wijken en gebouwen is niet een kwestie van het ‘stapelen’ of ‘toevoegen’ ervan in een project, maar juist het integreren vanaf de eerste ideeën rond een project.

Een integrale aanpak vanuit sociaalmaatschappelijke (people), fysiek-technische (planet), financieel-economische (profit) aspecten, die gericht zijn op de lange termijn. W/E adviseurs heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van het samen met ontwikkelaars realiseren van duurzame projecten op het gebied van energieneutraal, circulariteit en klimaatadaptatie.

 

VORM
W/E adviseurs denkt vanuit integrale duurzaamheid voor publieke en private stakeholders. Deze brede kennis en ervaring zetten zij in om duurzaamheid integraal onderdeel te maken van onze tenders en projecten.
VORM, duurzame projectontwikkeling
Marco Vogelzang Conceptontwikkelaar

gerben schuurman
Gerben Schuurman
senior adviseur en sectorspecialist ontwikkelaars en architecten

Gerelateerde projecten

W/E adviseurs werkt voor ontwikkelaars met ambitie. Bekijk bij welke projecten wij betrokken zijn.

Duurzaam appartementengebouw in het groen
Van voormalige drukkerij naar duurzame werkplek voor Gemeente Den Haag
Tranformatie met hoge energie eisen
transformatie fruitweg 17