Voor vastgoedbeleggers met duurzame ambities

Meer en meer maken vastgoedbeleggers zich sterk voor duurzaam vastgoed, omdat het milieu en de samenleving erom vragen. W/E adviseurs ondersteunt je daar graag bij. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we wat er speelt én wat ertoe doet bij het verduurzamen van vastgoed.

Een vastgoedportefeuille met focus op energie, circulariteit en gezondheid

Duurzaam vastgoed is toekomstbestendiger en aantrekkelijker om in te wonen en werken. Duurzaam vastgoed zorgt voor meer rendement op de langere termijn. Deze overtuiging wint snel terrein bij vastgoedbeleggers en pensioenfondsen. Hoe kun je verduurzamen en daarbij goed onderbouwde investeringsbeslissingen maken?

W/E adviseurs heeft meer dan 40 jaar ervaring met het ondersteunen van vastgoedbeleggers bij het verduurzamen van hun vastgoed en heeft daarvoor de W/E Routekaart ontwikkeld. W/E heeft adviseurs met diepgaande en praktische kennis in huis voor het verduurzamen van gebouwen of hele vastgoedportefeuilles. Dit doen we op het gebied van energie, circulariteit en gezondheid, maar ook op klimaatrisico’s zoals droogte, hitte en overvloedige neerslag.

Syntrus Achmea Real Estate & Finance
W/E is een deskundige en betrouwbare partner die ons helpt met het inzichtelijk maken van de duurzaamheid van gebouwen en vastgoedportefeuilles en de mogelijkheden om verbeteringen te realiseren.
Roel Kalfsvel Manager Sustainability

John Mak
senior adviseur

Gerelateerde projecten

W/E adviseurs werkt voor vastgoedbeleggers met ambitie. Bekijk bij welke projecten wij betrokken zijn.

Syntrus Achmea verduurzaamt woningportefeuilles met behulp van routekaarten
Naar 49% minder CO₂-uitstoot in 2030.
Lokale Routekaart naar CO2–neutraal, syntrus achmea
Bouwinvest verduurzaamt woningportefeuille met GPR
Voor toekomstbestendig vastgoed
bouwinvest gpr