architecten duurzaamheid

Architecten ontwerpen voor een duurzame toekomst

architecten duurzaamheid

Architecten kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het halen van het doel om in 2050 de gebouwde omgeving circulair, klimaatadaptief en energieneutraal te hebben gemaakt. Omdat je in jouw werken tegemoet moet komen aan zich steeds ontwikkelende wet- en regelgeving, maar vooral door jouw positie vooraan in de bouwketen heb je grote invloed op de toepassing van circulaire principes, business modellen en materialen.

Naast energie ook circulariteit en klimaatadaptatie

Klimaatadaptief bouwen als doel vraagt om een nieuwe, toekomstgerichte manier van het ontwerpen van gebouwen. W/E adviseurs heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van duurzaam bouwen en ondersteunt architecten bij het ontwerpen van gebouwen die zich onderscheiden door duurzame energie, circulariteit en gezondheid.

Met ondersteuning van onze adviseurs kun je kennis van duurzaamheid, constructieve kennis en architectonische kwaliteit met elkaar verbinden. Onze adviseurs inspireren, denken creatief mee, scheiden kaf van koren, onderbouwen en zijn bekend met de laatste ontwikkelingen en toepassingen op het gebied van duurzaam bouwen.

Kennisleider in duurzaamheid

Duurzaamheidsvraagstukken?

Klik dan op onderstaande knop.

Lees meer

Van gedachten wisselen?

gerben schuurman
Gerben Schuurman
senior adviseur en sectorspecialist ontwikkelaars en architecten

Gerelateerde projecten

W/E adviseurs werkt voor architecten met ambitie. Bekijk bij welke projecten wij o.a. betrokken zijn.

Duurzaam appartementengebouw in het groen
Van voormalige drukkerij naar duurzame werkplek voor Gemeente Den Haag
Tranformatie met hoge energie eisen
transformatie fruitweg 17