verhuizing oude gracht

W/E adviseurs gaat verhuizen!

Stichting W/E adviseurs gaat verhuizen. We groeien en het pand aan de Arthur van Schendelstraat is te klein geworden. Onze nieuwe plek is Oudegracht 106. Het pand tegenover het tot bibliotheek verbouwde postkantoor wordt naar onze wensen duurzaam gerenoveerd.

Het pand is in 1930 ontworpen door het Rotterdamse bureau Otten en Logemann. Tot 1965 zat hier Heck’s Lunchroom, Logemann was Heck’s huisarchitect. De markante toren was in feite een enorme lamp. De top van melkglas liep aan de straatkant door in twee verticale strepen. Deze locatie is uiterst geschikt omdat het gebouw past bij deze wensen van stichting W/E Adviseurs. Zo zal het pand in stijl worden gerenoveerd met oog voor duurzaamheid, circulariteit, een gezond binnenmilieu en flexibiliteit. W/E adviseurs krijgt de beschikking over de 2e en 3e verdieping.

“Ik ben reuzeblij dat we na een uitgebreide zoektocht dit 90 jaar oude pand dichtbij het Centraal Station hebben gevonden. We gaan het samen met de eigenaar duurzaam en toekomstbestendig renoveren” – John Mak, directeur W/E adviseurs

Spring Real Estate heeft Stichting W/E adviseurs begeleid bij de aanhuur van de betreffende kantoorruimte.