Voor bouwtoeleveranciers die willen presteren op duurzaamheid

Voor u als leverancier aan de bouw wordt duurzaamheid een steeds belangrijker criterium, waarmee u zich kunt en wilt onderscheiden. Afnemers van bouwproducten vragen in toenemende mate om prestatie op duurzaamheid. Ook de regelgeving in Nederland èn Europa stuurt langzaam maar zeker aan op milieubewust materiaalgebruik, zoals duurzaam inkopen en milieuprestatieberekening gebouw.

Circulair en Biobased

Circulair en Biobased zijn niet meer weg te denken begrippen, die kansen bieden. W/E adviseurs helpt u graag bij het verkrijgen van inzicht in, en het verbeteren of het uitdragen van de kwaliteit van uw product op duurzaamheid. Met GPR Gebouw bieden wij u een krachtige etalage richting de gehele bouwkolom, van overheden tot ontwerpers en opdrachtgevers.

Een aantal voorbeelden van wat we u kunnen bieden:

We brengen de invloed van uw product op de duurzaamheid van het gebouw in beeld; dit kan sec op milieuprestatie of breed op alle thema’s binnen GPR Gebouw.

Ca. 10.000 GPR gebruikers zien uw product bij het kiezen van materialen en het maken van een MPG-berekening.

U krijgt inzicht in de MPG-score van uw product; op basis hiervan kunt u strategie bepalen, zoals de opname van uw product in de NMD, of eerst nog een verbeterslag.

Wij helpen u om de mogelijkheden van het systeem optimaal te benutten.