Diensten

Stichting W/E adviseurs ondersteunt gemeenten, corporaties, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, vastgoedbeleggers, ontwikkelaars, architecten, bouwtoeleveranciers, overheid en kennispartners. Klik op een van de volgende links om te zien wat we voor u kunnen betekenen:

W/E is gespecialiseerd in:

Advies

Stichting W/E geeft advies over duurzaam bouwen, bouwfysica en energie. Wij geven u een technisch inhoudelijk projectadvies over duurzaamheid. Van een gebied, een gebouw, gebouwvoorraad of bouwproduct. Via een integrale benadering, zodat u inzicht krijgt in de balans tussen milieuprestaties, kwaliteiten én toekomstwaarde van de opgave.

Onderzoek & ontwikkeling

We onderzoeken hoe duurzaam uw gebouw(en) en systemen zijn. Maken voor u inzichtelijk wat de succes- en faalfactoren van verduurzamingsprocessen zijn.

Procesondersteuning

Onze adviseurs ondersteunen u de processen binnen én buiten uw organisatie in te richten. Of het nu gaat om een visie, aanbestedingsbeleid of monitoring van duurzaamheidsaspecten. Desgewenst trainen we uw team of besteden we extra aandacht aan communicatie.

Software-ontwikkeling

W/E ontwikkelt hulpmiddelen, zoals de GPR-software, waarmee u de duurzaamheid van gebouwen en gebieden makkelijk kunt meten en kunt (laten) certificeren.

Cursussen

Als ontwikkelaar van GPR-software biedt W/E cursussen om de duurzaamheid van gebouwen en gebieden te meten en certificeren.

Certificering

U kunt een gebouw laten certificeren. Een GPR Gebouw Certificaat is een erkend duurzaamheidskeurmerk.

Ook duurzame ambities? Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.