7 redenen om bij W/E adviseurs te gaan werken

Bij W/E adviseurs kun je werken aan topprojecten bij opdrachtgevers die ambitie hebben. Innovatie en continue kennisontwikkeling zorgen er voor dat W/E adviseurs voorop loopt in verduurzaming van de gebouwde omgeving in Nederland.


Kennisleider verduurzaming gebouwde omgeving

Met meer dan 40 jaar specialistische kennis en ervaring op het gebied van verduurzaming van de gebouwde omgeving mag W/E adviseurs zich met recht kennisleider noemen. Koplopers bij gemeenten, corporaties en vastgoedbeleggers weten W/E daarom met interessante vragen en opdrachten te vinden. In de ontwikkeling van kennis en methodieken loopt W/E voorop.

Inhoudelijk interessante projecten

Bij W/E adviseurs kun je werken aan topprojecten bij opdrachtgevers die ambitie hebben. Innovatie en continue kennisontwikkeling zorgen er voor dat W/E adviseurs voorop loopt in verduurzaming van de gebouwde omgeving in Nederland.

Permanente ontwikkeling

Binnen W/E adviseurs werken mensen met ieder een eigen vakgebied. Dit maakt niet alleen een integrale benadering van verduurzaming mogelijk, maar maakt ook dat W/E’ers veel met en van elkaar leren.

Bijzondere organisatie

W/E adviseurs is een sociale onderneming, met als doel: impact maken. Daarnaast is W/E adviseurs een stichting die van niemand en daarmee van alle medewerkers is. De stichting W/E adviseurs is financieel zelfvoorzienend en niet afhankelijk van giften en subsidies. Het bestuur en beleid zijn gebaseerd op een evenredige zeggenschap van alle medewerkers.  Samen bepalen we de koers en nemen we verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van W/E.  De onderneming is fair naar iedereen, transparant en is zich – uiteraard – bewust van haar ecologische voetafdruk.

Veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid

Binnen de organisatie is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief. Als kennisintensieve organisatie vinden wij persoonlijke ontplooiing van groot belang en daar is voldoende ruimte voor. De sfeer is open, informeel en collegiaal.

Maatschappelijk betrokken

Medewerkers van W/E adviseurs zijn gedreven en maatschappelijk betrokken. Ieder weer vanuit een eigen, persoonlijk motief. Vanuit die gezamenlijke betrokkenheid werkt W/E adviseurs aan een toekomstbestendige leefomgeving, waarin huidige en komende generaties comfortabel en gezond kunnen wonen, werken en recreëren.

Goede arbeidsvoorwaarden

De meeste medewerkers van W/E adviseurs hechten vooral aan interessante projecten en uitdagende vragen. Zonder daarbij voorbij te gaan aan marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Interessant?

Bekijk dan onze vacature(s) of stuur ons een open sollicitatie. We gaan graag een keer met je in gesprek! Stuur dan een e-mail vergezeld van je curriculum vitae naar werken@w-e.nl.