GPR Gebouw voor nieuwbouw villa’s Dutch Housing Company

Parkzichtlaan,  Utrecht, Leidsche Rijn -  Dutch Housing Company

Parkzichtlaan, Utrecht, Leidsche Rijn –
Dutch Housing Company

GPR Gebouw Experts van W/E adviseurs hebben Dutch Housing Company begeleid en geadviseerd bij de tender ‘Parkzichtlaan’ in Utrecht Leidsche Rijn. De tender kenmerkte zich door een hoge aandacht voor duurzaamheid, waaronder een GPR-eis van minimaal 8. Met een GPR score van 8.76 (op basis van de DPG methode 9.18) heeft Dutch Housing Company de tender gewonnen.

W/E adviseurs had eerder al berekeningen gemaakt van twee nieuwbouw projecten van Dutch Housing Company: De energieneutrale villa’s Green Erasmus in de ecologische wijk Erasmushove en de villa’s aan de Fregatsingel. Dutch Housing Company is zeer ambitieus op het gebied van duurzaamheid en wilde inzicht krijgen in de waardering van haar projecten met GPR Gebouw.

Een GPR Gebouw Expert van W/E adviseurs maakt een berekening en geeft tevens inzicht in wat goed is en wat op welke manier beter kan. De ontwikkelaar gebruikt de resultaten als referentie voor opdrachtgevers, bijvoorbeeld bij tenders van gemeenten.

Meer weten? Neem contact op met Gerben Schuurman.

GPR Gebouw berekeningen voor Dutch Housing Company

“Wij halen onze passie uit het vernieuwen van de woningbouw met als missie om als eerste meer dan 1.000 energieneutrale woningen per jaar te ontwikkelen en te bouwen. Met GPR Gebouw lukt het duurzaamheid van onze ontwerpen objectief in beeld te brengen. We kunnen het voor onszelf gebruiken om te optimaliseren en naar buiten om te laten zien wat wij aan duurzaamheid doen.”