Ceciel van Rinsum

adviseur

Over Ceciel

Wat is je specialisme bij W/E?

Mijn specialisme bij W/E is als adviseur duurzaam bouwen in de breedste zin van het vak. Ik houd me bezig met het analyseren en beoordelen van de duurzaamheidsprestaties van gebouwen en het adviseren van klanten over hoe ze hun gebouwen kunnen verduurzamen. Ik richt me op verschillende aspecten van duurzaam bouwen, zoals natuurinclusief bouwen, circulariteit en gezondheid. Ik hoop met mijn creativiteit van waarde te zijn voor de hele organisatie en haar klanten.

Wat is je visie op verduurzaming van de gebouwde omgeving?

Mijn visie op verduurzaming van de gebouwde omgeving is gebaseerd op het principe van het creëren van evenwicht tussen menselijke behoeften, milieu-impact en economische haalbaarheid. Duurzaamheid vormt ook een onderdeel van mijn dagelijkse keuzes en waarden. Ik wil anderen mensen inspireren om zelf kleine of grote stappen te zetten. Spreek mij eens aan en vraag maar naar mijn keuze voor mijn schoenen.

Waarom werk je voor W/E?

Het sprak mij erg aan dat W/E de kennisleider is op het gebied van duurzaam bouwen. Het is een groep mensen met een hart voor duurzaamheid. Ik voel me trots om deel uit te maken van deze organisatie die zich inzet voor een betere toekomst.