adviseur duurzaamheid vastgeodbeleggers

Adviseur duurzaamheid vastgoedbeleggers

Als adviseur duurzaamheid vastgoedbeleggers (32 uur, Utrecht / Eindhoven) werk je met en voor vastgoedbeleggers aan het realiseren van duurzame ambities en het toekomstbestendig maken van hun vastgoed. Duurzaamheid van vastgoed gaat daarbij verder dan energieverbruik en CO2-uitstoot van gebouwen. Het gaat ook om de gezondheid en het welzijn van de mensen die wonen en werken in een gebouw. Daarnaast spelen onder andere onderwerpen als circulariteit, klimaatadaptatie en beleving een rol, ook vanuit het perspectief van vastgoedbeleggers.

Adviseur duurzaamheid vastgoedbeleggers

Als adviseur ben je cruciaal in het achterhalen van de knellende vraagstukken en behoeften van vastgoedbeleggers. In samenspraak met de klant ontwikkel je maatwerk oplossingen. Daarbij kun je steunen op collega’s binnen een onderzoek- en adviesbureau met meer dan 40 jaar kennis van en ervaring met verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Onderwerpen waarmee je aan de slag gaat bij vastgoedbeleggers variëren van het met behulp van GPR Gebouw in kaart brengen en certificeren van duurzaamheid van vastgoedportefeuilles, het adviseren over de verduurzaming van gebouwen tot en met het opstellen van routekaarten ‘naar een CO2-neutrale en circulaire portefeuille in 2050’.

Als adviseur duurzaamheid vastgoedbeleggers heb je gedegen inhoudelijke kennis op één of meerdere van onze expertisegebieden, beschik je over uitstekende adviesvaardigheden en heb je actuele kennis van de context waarin vastgoedbeleggers opereren. Bij voorkeur heb je al ervaring met het werken bij of voor vastgoedbeleggers.

 • Je bent in staat de behoefte en/of het vraagstuk van de klant te vertalen naar een concrete aanpak om deze in te vullen en/of op te lossen;
 • Je kunt contactpersonen bij de klant en je collega’s meenemen in deze aanpak, zodat je de opdracht succesvol en naar tevredenheid van de klant afrondt;
 • Je werkt als projectleider en als medewerker aan adviesprojecten;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring als adviseur met (commercieel) vastgoed;
 • Je bent een netwerker met uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden die er plezier in heeft om contacten buiten en binnen W/E te leggen en te onderhouden;
 • Je hebt de ambitie om vastgoed in Nederland te verduurzamen en neemt het voortouw om met een gedreven team de handen uit de mouwen te steken.

Wie wij zijn

Vanuit een gezamenlijke betrokkenheid werkt Stichting W/E adviseurs aan een toekomstbestendige leefomgeving, waarin huidige en komende generaties comfortabel en gezond kunnen wonen, werken en recreëren. W/E helpt de landelijke overheid, gemeenten, corporaties en vastgoedbeleggers bij het verduurzamen van gebouwen en gebieden.

W/E is onderscheidend door het meetbaar en bespreekbaar maken van duurzaamheid. W/E adviseurs is ook de maker van GPR software. Landelijk het meest gebruikte hulpmiddel om duurzaamheidsprestaties van gebouwen en gebieden meetbaar en bespreekbaar te maken. Ons motto: ‘moeilijke materie makkelijk maken’. W/E adviseurs is een stichting met grote mate van inspraak door betrokkenheid van de medewerkers.

Wat wij bieden

Naast een boeiende functie als adviseur duurzaamheid vastgoedbeleggers en inspirerend werkveld, bieden wij:

 • Een inspirerende werkomgeving waarin je werkt aan een duurzame toekomst;
 • Interessante opdrachten bij koplopers in hun sector;
 • Een gedreven club met leuke, nuchtere en deskundige collega’s, een coöperatief organisatiemodel en heel korte lijnen;
 • Ruimte voor eigen initiatief en ondersteuning bij eigen ontwikkeling;
 • Een ca. 32-urige werkweek voor 1 jaar, met de intentie van vast contract als vervolg;
 • Een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Kosteloos GPR cursussen volgen;
 • Een werkplek in het centrum van Utrecht en/of Eindhoven.

Solliciteren

Dat kan door vóór 30 juni a.s. een mail met motivatie en curriculum vitae te sturen naar Stichting W/E adviseurs: w-e@w-e.nl. Wil je liever eerst meer informatie? Bel dan met John Mak of Marije Pet op 030 – 6778777 of kijk op www.w-e.nl.