Stage en afstuderen

Studeer jij in de richting van bouwkunde, architectuur, vastgoed of duurzaamheid op hbo- of wo- niveau en zoek jij een werkstudentplek, afstudeerplek of stage? Laat het ons weten!

Leren van en met elkaar

W/E adviseurs staat open voor werkstudenten, afstudeerders en stagiairs en bekijkt altijd jouw mogelijkheden. W/E kan namelijk veel van je leren. Net zoals jij van de in jaren opgebouwde kennis en ervaring van de mensen van W/E adviseurs kunt leren. We maken tijd vrij om je zo goed mogelijk te begeleiden.

Jouw eerste baan?

Misschien kun jij na je studie zelfs wel direct bij ons aan de slag in je eerste baan! Diverse medewerkers zijn – soms wel tientallen jaren geleden – op deze manier bij W/E adviseurs komen werken. Maar zo ie zo staat het feit dat je een stage of afstudeeropdracht bij de koploper op het gebied van verduurzaming van de gebouwde omgeving hebt gedaan heel goed op je curriculum vitae.

Stuur ons een bericht

Studeer jij bouwkunde, architectuur, volg je een vastgoed opleiding of een opleiding op het gebied van duurzaamheid op hbo- of wo- niveau en zoek jij een werkstudentplek, afstudeerplek of stage, stuur ons dan een bericht. We gaan graag een keer met je in gesprek!
Het bericht kun je vergezeld van je curriculum vitae sturen naar werken@w-e.nl. Een medewerker van W/E neemt dan contact met je op om samen met jou je mogelijkheden bij W/E adviseurs te bekijken.