MPG Verdiepingscursus

Voor wie? De MPG Verdiepingscursus is bedoeld voor deelnemers die de basiscursus MPG hebben gevolgd en daardoor de basiskennis beheersen en weten hoe je een MPG-berekening opstelt.
Contactpersoon
Maertijne Verweij
cursuscoördinator

MPG Verdiepingscursus

De MPG Verdiepingscursus is bedoeld voor deelnemers die de basis cursus MPG hebben gevolgd en daardoor de basiskennis beheersen en weten hoe je een MPG-berekening opstelt.

Cursusinhoud

De MPG Verdiepingscursus is bedoeld voor deelnemers die de MPG Basiscursus hebben gevolgd, de basiskennis beheersen en ervaring hebben met het opstellen van een MPG-berekening.

De cursus is in ontwikkeling en wordt samengesteld op basis van leerdoelen van (toekomstige) cursisten. Vragen die behandeld worden zijn onder meer:

1 of 1,5 dag

De MPG Verdiepingscursus bestaat uit 1 dag. Daarnaast is er nog een optionele digitale inloopochtend. Deze heeft als doel eventuele vragen te beantwoorden en om de lesstof na te bespreken.

Overige informatie

Als cursist neem je een eigen laptop mee, het cursusmateriaal wordt digitaal verstrekt. Je krijgt een gratis lunch aangeboden.

Locatie

De cursus wordt altijd gegeven op loopafstand van het station van de betreffende plaats. De exacte cursuslocatie wordt voor aanvang van de cursus bekend gemaakt.

Inschrijven

Bekijk hier de beschikbare data & plaatsen.