adviseur circulair bouwen

Wil je je ontwikkelen tot een specialist circulair bouwen?

Stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen zet zich nadrukkelijk in voor de transitie naar een circulaire bouweconomie. Vanuit onze missie en omdat onze opdrachtgevers steeds vaker vragen naar onderzoek en advies op het gebied van circulair bouwen. Daarom willen wij onze organisatie versterken met een adviseur circulair bouwen voor 32 – 36 uur per week.

Circulair bouwen is nog een relatief jong kennisgebied, maar met een geweldig perspectief tot 2050 en verder! In Nederland is het aanbod van deskundigen circulair bouwen nog beperkt. Daarom wil W/E adviseurs investeren in het opleiden van mensen met een technische achtergrond op WO-niveau tot adviseur circulair bouwen. Als kennisleider op het gebied van duurzaam bouwen is W/E adviseurs als geen ander in staat hier met jou inhoud en vorm aan te geven.

Begeleid door “autoriteiten” op het gebied van duurzaam bouwen doorloop je een on-the-job opleiding met daarin aandacht voor inhoud en vaardigheden. Daarbij werk je al snel op onderzoeksprojecten en adviesopdrachten voor bijvoorbeeld de Nederlandse overheid, onderzoek programmerende instellingen en andere markten waarvoor W/E adviseurs werkt.

Jouw werkplek bevindt zich in Utrecht of Eindhoven, op enkele minuten lopen van het Centraal Station.

Solliciteer nu!

Dat kan door een mail met motivatiebrief en curriculum vitae te sturen naar Stichting W/E adviseurs: w-e@w-e.nl. We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 30 oktober 2020. Wil je liever eerst meer informatie? Bel dan met Pieter Nuiten of Geurt Donze op  030 – 6778777 of kijk op www.w-e.nl.

Kennisleider duurzaam bouwen

Stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen – al meer dan 40 jaar toonaangevend in advisering over duurzaam bouwen – ondersteunt organisaties van visievorming tot uitvoering in de dagelijkse praktijk. Wij ontwikkelen kennis en software, zoals GPR Gebouw, die de duurzaamheid van vastgoed inzichtelijk en meetbaar maakt. We delen onze kennis via cursussen en workshops. We zijn betrokken bij beleidsontwikkeling bij (gemeentelijke) overheden, woningcorporaties en ander vastgoedeigenaren. W/E adviseurs heeft vestigingen in Eindhoven en Utrecht.