W/E adviseurs zoekt ontwikkelaar/scrum master m/v

Deze vacature is niet meer vacant!

Kennisleider duurzaam bouwen

Stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen – al bijna vier decennia toonaangevend in duurzaam advies – ondersteunt organisaties, van visievorming tot uitvoering in de dagelijkse praktijk. Wij ontwikkelen kennis en software, zoals GPR Gebouw die duurzaamheid voor de markt inzichtelijk en meetbaar maakt. En we delen onze kennis via cursussen en workshops.

Maatschappelijk meerwaarde hebben

W/E adviseurs – met vestigingen in Eindhoven en Utrecht – is een ’social enterprise‘. W/E zoekt innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Daarbij staat het versnellen van de verduurzaming van de gebouwde omgeving centraal. W/E levert net als andere ondernemingen een product of dienst en heeft een verdienmodel. Geld is geen doel voor W/E maar een middel om de missie te realiseren. Het hoofddoel van W/E adviseurs is maatschappelijke meerwaarde of ‘impact’ creëren.

Onze organisatie groeit. Daarom zoeken wij een ontwikkelaar/scrum master m/v. Jouw werkplek is ons kantoor dat op 10 minuten lopen van station Utrecht Centraal ligt.

Tevreden gebruikers

Stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen biedt naast advies, certificering en cursussen  ook webbased-applicaties onder het paraplumerk GPR. Met deze applicaties maken gebruikers de duurzaamheid van gebouwen en gebieden meetbaar en bespreekbaar. Organisaties zoals gemeenten, architecten- en adviesbureaus, woningcorporaties en vastgoedbeleggers kunnen een licentie voor één of meerdere applicaties kopen. Naast enkele veelgebruikte applicaties zijn er diverse specials. De uitdaging is met GPR-software toonaangevend en koploper te blijven. De behoeften van de klant vormen de basis voor succesvolle ontwikkeling van de software.

Rol

Je bent een medior/senior ontwikkelaar en een ‘facilitator’. Je leidt en begeleidt het team bij de softwareontwikkeling en zorgt ervoor dat niets het team in de weg staat om het werk goed te kunnen uitvoeren. Ook begeleid je het scrumteam, de product owner en de stakeholder(s) tijdens bijeenkomsten en zorgt ervoor dat de regels van scrum worden nageleefd.

Wat wij vragen

Je hebt minimaal een HBO-opleiding afgerond en een scrummastercertificaat behaald (of je staat hiervoor open). Je hebt kennis van en ervaring met projectmanagement, en minimaal 5 jaar ervaring met softwareontwikkeling. Je denkt en werkt niet uitsluitend vanuit de techniek, maar stelt de klant centraal. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent communicatief vaardig, kunt gestructureerd werken en bent een daadkrachtige professional. Een echte ‘facilitator’ dus. Je hebt kennis van en ervaring met Visual Studio, het ASP.NET framework, C#, CSS(3), HTML(5) en Javascript. Het is een pré als je MCSA- en/of MCSD-gecertificeerd bent en kennis hebt van Git, MS SQL en PostGreSQL.

Heel prettige werkomgeving

Stichting W/E adviseurs is financieel zelfvoorzienend en niet afhankelijk van giften en subsidies. W/E is sociaal in de wijze waarop de onderneming wordt gevoerd: winst mag, maar de financiële doelen staan ten dienste van de missie: de maatschappelijke impact vergroten. Het bestuur en beleid zijn gebaseerd op een evenredige zeggenschap van alle medewerkers. De onderneming is fair naar iedereen, transparant en is zich – uiteraard – bewust van haar ecologische voetafdruk.

Je kunt gaan bouwen

Duurzaamheid staat erg in de belangstelling. De ontwikkelingen gaan snel. Daarom ontwikkelt W/E adviseurs continu haar GPR-software-applicaties. Niet alleen moet de (reken)software inhoudelijk up-to-date zijn, ook de gebruikerservaring moet top zijn. Alleen zo kan W/E in een steeds meer concurrerende markt toonaangevend en koploper blijven. Jij speelt hierin een belangrijke rol door leiding te geven aan de softwareontwikkeling. Door ervoor te zorgen dat je elke stap van een scrumproject doorloopt en eventuele belemmeringen tijdens het project voorkomt of wegneemt. En door ervoor te zorgen dat iedereen begrijpt wat er gedaan moet worden en waarom. Een uitdagende functie!

Daarnaast bieden we:

  • een werkplek in het centrum van Utrecht met fijne collega’s en een informele cultuur;
  • ruimte voor eigen initiatief en ondersteuning bij je eigen ontwikkeling;
  • een goed salaris en – indien van toepassing – een resultaatuitkering;
  • een aantrekkelijke pensioenregeling, 25 vakantiedagen, gezamenlijk lunchen, laptop, mobiele telefoon;
  • een flexibele werkgever;
  • werken op projectbasis (bespreekbaar);
  • en respect voor je werk-privé-balans.

Solliciteer voor 19 maart 2018

Stuur je curriculum vitae naar: Stichting W/E adviseurs, gericht aan de heer John Mak, directeur/bestuurder via mak@w-e.nl. Over je motivatie hebben we het tijdens ons gesprek wel. Wil je liever eerst meer informatie, bel Daniël Tulp op 030 – 677 87 77 of kijk op www.w-e.nl.

Vacature Ontwikkelaar Scrummaster Feb 2018
Vacature Ontwikkelaar Scrummaster Feb 2018
Vacature_ontwikkelaar_scrummaster_feb_2018.pdf
195.6 KiB
769 Downloads
Details

Problemen met downloaden? Check bij browserinstellingen of pop-ups zijn ingeschakeld.