W/E adviseurs zoekt (bouwkundig) medewerker servicedesk m/v

MBO+, 28 uur per week, centrum Eindhoven of Utrecht

Kennisleider duurzaam bouwen
Stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen – al bijna vier decennia toonaangevend in duurzaam advies – ondersteunt organisaties, van visievorming tot uitvoering in de dagelijkse praktijk. Wij ontwikkelen kennis en software zoals GPR Gebouw die duurzaamheid voor de markt inzichtelijk en meetbaar maakt. En we delen onze kennis via cursussen en workshops.

Maatschappelijk meerwaarde hebben
W/E adviseurs – met vestigingen in Eindhoven en Utrecht – is een sociale onderneming. W/E zoekt innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen waarbij het versnellen van de verduurzaming van de gebouwde omgeving centraal staat. Levert net als andere ondernemingen een product of dienst en heeft een verdienmodel. Geld is geen doel voor W/E maar een middel om de missie te realiseren. Het hoofddoel van W/E adviseurs is maatschappelijke meerwaarde of ‘impact’ creëren.

Onze organisatie groeit. Daarom zoeken wij een (bouwkundig) medewerker servicedesk (m/v) voor 28 uur per week. Jouw werkplek is ons kantoor op loopafstand van station Eindhoven of Utrecht Centraal. Jij mag kiezen!

Deskundig aanspreekpunt
Je hebt een gevarieerd en daarmee uitdagend takenpakket. Jij bent het deskundige aanspreekpunt voor relaties en potentiële klanten van vooral GPR-software zoals architecten, bouwbedrijven, gemeenten, adviesbureaus die jou bellen vanwege onze kennis van en ervaring met bouwkunde en GPR-software. Samen met je collega’s help je klanten zodat ze zelf – met GPR-software – de duurzaamheid van objecten meetbaar en inzichtelijk kunnen maken.

Naast inhoudelijke vragen kun je ook functionele en technische vragen en/of opmerkingen krijgen. Je hebt contact via telefoon of per e-mail. Uiteraard beantwoorden we vragen als service, maar we proberen vragen ook om te zetten in nieuwe projecten. Wanneer nodig speel je vragen door aan de experts binnen W/E.

Daarnaast verleen je aftersales, behandel je aanvragen voor demonstraties (proef)licenties en ben je een verbinding naar marketing en communicatie. Zoals elke collega help je zo nu en dan ook op andere werkgebieden. We zijn immers een kleine organisatie en niet alles wordt voor je geregeld.

Wat wij vragen
Je hebt een MBO+-diploma, bij voorkeur in de richting Bouwkunde, dan wel op het snijvlak van techniek en commercie. Je hebt een brede interesse en bent bereid cursussen te volgen. Je kunt goed uit de voeten met MS-Office. Je spreekt en schrijft vlot. Je werkt gestructureerd, kunt snel schakelen tussen diverse werkzaamheden. Je kunt luisteren naar de klant en je voelt aan waar de klantvraag vandaan komt en wat de achtergrond van de vraag is. Je wordt blij van helpen, bent energiek, hebt humor en bent (een tikkeltje) extravert. Je werkt graag zelfstandig en samen met je collega’s. Je hebt affiniteit met duurzaamheid. W/E adviseurs wil gezien worden als kennisleider en hecht er daarom aan dat je kennis van je collega’s deelt, bijvoorbeeld via artikelen en social media.

Heel prettige werkomgeving
Stichting W/E adviseurs is financieel zelfvoorzienend en niet afhankelijk van giften en subsidies. W/E adviseurs is sociaal in de wijze waarop de onderneming wordt gevoerd: winst mag, maar de financiële doelen staan ten dienste van de missie: de maatschappelijke impact vergroten. Het bestuur en beleid zijn gebaseerd op een evenredige zeggenschap van alle medewerkers. De onderneming is fair naar iedereen, transparant en is zich – uiteraard – bewust van haar ecologische voetafdruk.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
Je krijgt – waar nodig – een degelijke interne opleiding. Dagelijks heb je diverse kennisleiders op het gebied van duurzaam bouwen om je heen. Niet alleen leerzaam, maar zeker ook inspirerend. Daarnaast bieden we:

  • een werkplek in het centrum van Eindhoven of Utrecht met fijne collega’s en een informele cultuur;
  • ruimte voor eigen initiatief en ondersteuning bij verdere ontwikkeling;
  • een goed salaris en mogelijkheid van een resultaatuitkering;
  • een aantrekkelijke pensioenregeling, 25 vakantiedagen, gezamenlijk lunchen, laptop, mobiele telefoon;
  • respect voor je werk-privé-balans.

Solliciteer voor 15 juni 2018

Stuur een mail met motivatiebrief en curriculum vitae naar: stichting W/E adviseurs, ter attentie van de heer Geurt Donze, directeur/bestuurder, via donze@w-e.nl. Wil je liever eerst meer informatie? Bel Lineke van Hooijdonk op  030 – 677 8777 of kijk op www.w-e.nl.

Vacature Bouwkundig Medewerker Servicedesk
Vacature Bouwkundig Medewerker Servicedesk
Vacature-Bouwkundig_medewerker_servicedesk.pdf
211.2 KiB
372 Downloads
Details

Problemen met downloaden? Check bij browserinstellingen of pop-ups zijn ingeschakeld.