W/E adviseurs zoekt Adviseur Duurzaam Bouwen m/v

De portefeuille van stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen wordt steeds groter. Daarom zoeken wij een Adviseur Duurzaam Bouwen op HBO-/WO-niveau, voor circa 32 uur per week, in het centrum van Utrecht of Eindhoven.

Wie zijn wij?

Stichting W/E adviseurs is het toonaangevende onderzoeks- en adviesbureau voor duurzame ontwikkeling van de gebouwde omgeving. We onderhouden duurzame relaties met overheden, vastgoedbeleggers, ontwikkelaars, bouwers, corporaties, architecten en kennisinstituten. W/E is voor hen een meedenkende en kritische partner.

Ons werkterrein is breed en strekt zich uit van planadvies, onderzoek en instrumentontwikkeling tot beleid en implementatie. Plannen maken, kennis inbrengen, onderzoek doen, instrumenten ontwikkelen, beleid vormgeven en mensen motiveren. Minstens zo bekend als W/E is onze GPR-software. Een goed voorbeeld van ons motto: moeilijke materie makkelijk maken.

Onze inhoudelijke expertise stemmen we voortdurend af op de behoeften en ontwikkelingen in de markt. Zo blijven wij koploper.

De functie

Je adviseert ambitieuze opdrachtgevers bij het realiseren van duurzame en innovatieve woning- en utiliteitsgebouwen, vanaf initiatief tot en met oplevering, nieuwbouw en renovatie. Naast adviseren kunnen ontwikkel- en onderzoeksprojecten deel uitmaken van je werk.

Wat wij vragen

Een adviseur die het betekenisvol vindt om opdrachtgevers te helpen bij het realiseren van energieleverende en circulaire gebouwen. Als adviseur heb je relevante bouwkundige kennis op academisch of HBO niveau. Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring en de overtuiging toe te zijn aan een nieuwe stap in je loopbaan. Je kunt je verder ontwikkelen  als zelfstandig projectleider en allround adviseur.  Daar bieden wij je graag de ruimte en ondersteuning voor.

Vanuit je interesse in het vakgebied signaleer je nieuwe ontwikkelingen en integreer je deze in je advisering. Je bent gericht op samenwerken, resultaat- en klantgericht, creatief en initiatiefrijk. Je enthousiasme is aanstekelijk en je vindt het vanzelfsprekend om de verschillende thema’s van duurzaamheid op conceptueel niveau in je advies te betrekken. Je hebt het in je om snel de ruimte te krijgen en buiten de deur te laten zien wat je waard bent: een ambitieuze projectleider die zelfstandig klanten weet te vinden en te binden.

Je bent vanzelfsprekend een ambassadeur van GPR-software, de software die W/E adviseurs maakt. Je vindt het leuk bijvoorbeeld op social media inhoud te delen om ons onderzoeks- en adviesbureau te laten uitgroeien tot herkend en erkend kennisleider.

Wat wij bieden

Wij begrijpen op basis van onze ervaring in de praktijk dat de huidige generatie talenten anders tegen de loopbaan aankijkt dan de vorige. De carrière is niet meer heilig. Zelfontplooiing en –ontwikkeling, kansen om te leren, te initiëren en te groeien wel. Wij hechten bijzonder aan een gezonde balans tussen werk en privé. Van interne opleidingen en cursussen, begeleiding bij het maken van keuzes tot momenten om met je collega’s kennis en ervaringen te delen.
Stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen werkt vanuit een platte organisatie met korte communicatielijnen, waarin medewerkers “mede-aandeelhouder” zijn en besluitvorming sterk gedemocratiseerd is en dicht bij de medewerkers ligt.

Ook bieden we:

  • een boeiende functie in een dynamisch werkveld die je gedeeltelijk zelf inhoud en vorm kunt geven;
  • inspirerende projecten voor ambitieuze opdrachtgevers;
  • werken bij een toonaangevend onderzoeks- en adviesbureau;
  • stimulerende en informele werkplek met fijne collega’s;
  • een salaris in overeenstemming met het gewicht van de functie;
  • en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve pensioenregeling, thuiswerkfaciliteiten, collectieve resultaatuitkering, laptop.

Reageren

Enthousiast? Heb je vragen? Neem dan contact op met Geurt Donze of John Mak op 030 – 6778777. Kun je altijd een kop goede koffie komen drinken. Je sollicitatiebrief en cv ontvangen we graag op w-e@w-e.nl.