Jouw functie

SeniorAdviseurVastgoedbeleggersAls senior adviseur heb je een gedegen inhoudelijke kennis op één of meerdere van onze expertisegebieden, beschik je over uitstekende adviesvaardigheden en heb je actuele kennis van de context waarin vastgoedbeleggers opereren. Je bent steeds op de hoogte van actuele, relevante vraagstukken bij de klant en ontwikkelt en biedt hier proposities op.
Als gezicht van W/E voor vastgoedbeleggers bouw je voort op ons netwerk en breidt dat uit. Je bent op de hoogte van wat er speelt binnen duurzaam vastgoed en zie en verwerf je (vervolg)opdrachten. Leidend bij ons werk voor vastgoedbeleggers zijn circulariteit en energieneutraliteit. Je bepaalt met collega’s de strategie en het plan voor de benadering van deze klantgroep en bent verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Onderwerpen waarmee je aan de slag gaat bij vastgoedbeleggers variëren van het in kaart brengen en certificeren van duurzaamheid in vastgoedportefeuilles en het opstellen van routekaarten naar een CO2-neutrale portefeuille tot verduurzamingsadvies op gebouwniveau.

Wie wij zijn

Vanuit een gezamenlijke betrokkenheid werkt Stichting W/E adviseurs aan een toekomstbestendige leefomgeving, waarin huidige en komende generaties comfortabel en gezond kunnen wonen, werken en recreëren. W/E helpt de landelijke overheid, gemeenten, corporaties en vastgoedbeleggers bij het verduurzamen van gebouwen en gebieden. Hun ketenpartners zoals ontwikkelaars, architecten, adviseurs en uitvoerende partijen daarbij als belangrijke katalysator.
W/E is onderscheidend door het meetbaar en bespreekbaar maken van duurzaamheid, met een focus op energietransitie, circulariteit en gezondheid. W/E adviseurs is ook de maker van GPR software. Landelijk het meest gebruikte hulpmiddel om duurzaamheidsprestaties van gebouwen en gebieden meetbaar en bespreekbaar te maken. Ons motto: ‘moeilijke materie makkelijk maken’. W/E adviseurs is een stichting met grote mate van inspraak door en betrokkenheid van de medewerkers.

Wat wij zoeken

  • Je kunt conceptueel en beleidsmatig denken en weet mensen vanuit enthousiasme en expertise mee te nemen in jouw manier van kijken en werken
  • Je hebt circa 5 jaar relevante ervaring als adviseur met commercieel vastgoed
  • Je bent creatief en oplossingsgericht
  • Je bent een netwerker met uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden die er plezier in heeft om contacten buiten en binnen W/E te leggen en te onderhouden
  • Je hebt de ambitie om vastgoed in Nederland te verduurzamen en neemt het voortouw om met een enthousiast team de handen uit de mouwen te steken.

Wat wij bieden

  • Een inspirerende werkomgeving waarin je werkt aan een duurzame toekomst
  • Een gedreven club met leuke collega’s, een coöperatief model en heel korte lijnen
  • Geen 9-tot-5-mentaliteit, maar wel de juiste balans tussen werk en privé
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een ca. 32-urige werkweek voor een jaar, met de intentie tot verlenging

Solliciteren

Dat kan door een mail met motivatie en curriculum vitae te sturen naar Stichting W/E adviseurs: w-e@w-e.nl. Wil je liever eerst meer informatie? Bel dan met John Mak op 030 – 6778777 of kijk op www.w-e.nl.