senior adviseur circulair bouwen

Senior adviseur circulair bouwen

Onze organisatie groeit. Daarom zoeken wij een Senior adviseur circulair bouwen voor maximaal 36 uur per week. Jouw werkplek bevindt zich in Utrecht of Eindhoven, op enkele minuten lopen van het Centraal Station. Van daaruit ben je ook bij klanten in het land.

Kennisleider duurzaam bouwen
Stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen – al meer dan 40 jaar toonaangevend in advisering over duurzaam bouwen – ondersteunt organisaties van visievorming tot uitvoering in de dagelijkse praktijk. Wij ontwikkelen kennis en software, zoals GPR Gebouw, die de duurzaamheid van vastgoed inzichtelijk en meetbaar maakt. We delen onze kennis via cursussen en workshops. We zijn betrokken bij beleidsontwikkeling bij (gemeentelijke) overheden, woningcorporaties en ander vastgoedeigenaren. W/E adviseurs heeft vestigingen in Eindhoven en Utrecht.

Wil je bijdragen aan de transitie naar een circulair en duurzaam bouwproces?

De opgave is fors. Als één van de koplopers op dit gebied, biedt W/E adviseurs jou de mogelijkheid om haar klanten zoals gemeenten, woningcorporaties, vastgoedbeleggers en hun ketenpartners hierbij op weg te helpen. Voor hun zet je bijvoorbeeld een monitoringsprogramma voor circulaire KPI’s op of je verkent samen de circulaire kansen binnen hun primaire proces. Daarnaast voer je opdrachten uit voor onderzoek-programmerende instellingen, als ministeries, SBK en RVO. Je werkt aan het meetbaar maken van circulariteit of je inventariseert bijvoorbeeld de penetratiegraad van circulaire oplossingen. Vanuit je netwerk signaleer je de klantbehoeften en vertaal je deze naar concrete projecten. De combinatie van advieswerk en pragmatisch onderzoek biedt jou een gevarieerd en uitdagend takenpakket. Kennisontwikkeling wordt gestimuleerd door de samenwerking met gemotiveerde en deskundige collega’s

Wat jij meeneemt
Je bent in het bezit van een WO diploma bij voorkeur in technische richting. Je hebt een gedegen kennis van (de toepassing van) de circulaire principes en stakeholders op dat gebied binnen de bouwpraktijk behoren tot jouw netwerk. Spreken en schrijven gaat je makkelijk af. Voor een goede invulling van de functie is het belangrijk dat je dienstverlenend, resultaatgericht, initiatiefrijk en communicatief en sociaal vaardig bent. Je bent in staat de vraag en context van klanten  te doorgronden, contact te maken en een langdurige relatie op en uit te bouwen.

Betekenisvol werken
Stichting W/E adviseurs is een sociale onderneming en zoekt innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen zoals het versnellen van de verduurzaming van de gebouwde omgeving. W/E adviseurs is sociaal in de wijze waarop de onderneming wordt gevoerd: winst mag, maar de financiële doelen staan ten dienste van de missie: de maatschappelijke impact vergroten.

Bijzondere organisatievorm
Het bestuur en beleid zijn gebaseerd op een evenredige zeggenschap van alle medewerkers. De onderneming is fair naar iedereen, transparant en is zich – uiteraard – bewust van haar ecologische voetafdruk. Praktische zaken regelen we vaak zelf. We bieden jou een uitdagende werkomgeving met ruimte voor initiatief en ondernemerschap. We zetten de klant voorop, zijn collegiaal naar elkaar en afspraak is afspraak!

Wat biedt W/E nog meer?

  • interessante opdrachten bij koplopers in hun sector
  • een werkplek met fijne collega’s en een informele organisatiecultuur
  • ruimte voor eigen initiatief en ondersteuning bij eigen ontwikkeling
  • een goed salaris en – indien van toepassing – een resultaatuitkering
  • flexibele werktijden, een aantrekkelijke pensioenregeling en 25 vakantiedagen
  • laptop, mobiele telefoon
  • respect voor je werk-privé-balans
  • kosteloos GPR cursussen volgen
  • dagelijks heb je meerdere kennisleiders op het gebied van duurzaam bouwen om je heen. Niet alleen leerzaam, maar ook inspirerend!

Solliciteer nu!

Dat kan door een mail met motivatiebrief en curriculum vitae te sturen naar Stichting W/E adviseurs: w-e@w-e.nl. Wil je liever eerst meer informatie? Bel dan met Pieter Nuiten of David Anink op  030 – 6778777 of kijk op www.w-e.nl.