Begeleider traject: Aan het werk met GPR Gebouw

De Eindhovense corporatie Woonbedrijf is op vele fronten aan de slag met duurzaamheid. Samen met klanten, medewerkers en belangenhouders wordt stap voor stap naar een duurzaam Woonbedrijf toegewerkt. Woonbedrijf zet bij nieuwbouw GPR Gebouw in voor het meten van de duurzaamheid van haar projecten. Het bestaande programma van eisen voor nieuwbouw woningen en recent gerealiseerde projecten worden als uitgangspunt genomen. Waar nodig wordt het standaard PvE geoptimaliseerd zodat het voldoet aan de duurzame ambities van Woonbedrijf.

GPR Gebouw sluit aan bij de thematiek die voor Woonbedrijf belangrijk is, én bij The Natural Step. Dat is de methode die Woonbedrijf én gemeente Eindhoven hanteren om duurzaamheid vorm te geven.

W/E adviseurs begeleidt de introductie van GPR Gebouw bij het toepassen in nieuwbouwprojecten. Daarnaast toetsen en optimaliseren wij het standaard PvE en stellen we met Woonbedrijf GPR scores vast voor de minimale kwaliteit van nieuwe woningen.

Meer informatie? Neem contact op met Pieter Nuiten, 040 – 235 8455

logo woonbedrijf

​​​Woonbedrijf is een woningcorporatie die klantgestuurd werkt. Vanuit die taak verzorgen wij een grote voorraad goede en betaalbare huurwoningen in Eindhoven en omgeving. In een buurt waar het prettig wonen is en zonder iemand uit te sluiten. bron: https://www.woonbedrijf.com/over-ons

Aan het werk met GPR Gebouw