Advies GPR Gebouw en MIAVamil – Bedrijfshal De Blakt Venray

Maessen Projecten BV werkt aan de nieuwbouw van een bedrijfspand voor grootschalige opslag en distributie op terrein De Blakt in Oostrum nabij Venray. Door een aantal slimme keuzes in het ontwerp komt het gebouw in aanmerking voor de regeling milieu-investeringsaftrek en willekeurige afschrijving milieu-investeringen, MIAVamil. Dat is onder meer te danken aan een uitgekiend installatieconcept voor een gezond binnenklimaat en energiebesparing en aan het optimaal gebruik van daglicht.

W/E adviseurs bracht met een GPR Gebouw-berekening in kaart of het gebouw voldoet aan de eisen van de MIAVamil regeling. Aansluitend scherpten we in samenspraak met de opdrachtgever en andere betrokkenen het gebouw- en installatieconcept aan en is ook de gewenste GPR Gebouw-score bereikt.

Bol Accountants diende de aanvraag voor MIAVamil in. Hiervoor verzorgde W/E de beide noodzakelijke rapportages, inclusief de door één van onze GPR Gebouw Experts gevalideerde GPR Gebouw-berekening. Zo is samen op een financieel verantwoorde manier een duurzaam en gezond gebouw neergezet.

Illustratie MIAVamil De Blakt