Werken bij W/E adviseurs

Stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen is een sociale onderneming, met als doel: impact creëren. We zoeken innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen,  zoals duurzaamheid belonen in aanbestedingen, het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad, en circulair bouwen. W/E adviseurs heeft een brede kennis en kunde in huis, met planadviseurs en bouwkundig adviseurs voor verschillende markten binnen de bouwketen, onderzoekers en softwareontwikkelaars.

De stichting W/E adviseurs is financieel zelfvoorzienend en niet afhankelijk van giften en subsidies. Het bestuur en beleid zijn gebaseerd op een evenwichtige zeggenschap van alle betrokkenen. De onderneming is fair naar iedereen, transparant en is zich – uiteraard – bewust van haar ecologische voetafdruk.

De sfeer is open, informeel en collegiaal. Binnen de organisatie is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief. Als kennisintensieve organisatie vinden wij persoonlijke ontplooiing van groot belang en daar is voldoende ruimte voor. Elk jaar spreken medewerkers in een Personal Commitment Statement af wat zij willen bereiken en hoe. Centraal staat het projectmatig werken. Samen met collega’s, opdrachtgevers en partners resultaat neerzetten, is een belangrijk onderdeel van het werk. Periodiek heeft W/E een Algemeen Medewerkers Overleg om samen te spreken over onze organisatie en over beleid en om samen beslissingen voor de toekomst te nemen.

Vacatures

  • Full Stack .NET ontwikkelaar
    Ben je een teamspeler die ook goed individueel kan werken, goed kan luisteren en doorvragen? Heb je ongeveer 3 jaar (of meer) recente en relevante ervaring in het ontwikkelen van .NET webapplicaties en affiniteit met webapplicatie architectuur, ontwerppatronen en principes? Dan is de functie van Full Stack .NET ontwikkelaar bij Stichting W/E adviseurs er voor ...
    Lees meer
  • Kwaliteitscoördinator GPR Software
    Als kwaliteitscoördinator GPR Software (16 uur, Utrecht/Eindhoven) ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en toepassing van het kwaliteitsborgingssysteem van de GPR software. Het toenemend belang dat wordt gehecht aan berekeningen met onze GPR Software schept verantwoordelijkheid en vraagt zorgvuldigheid. De gebruikers van GPR Software, variërend van ontwikkelaars en architecten tot en met de overheid vragen om ...
    Lees meer

Stage en afstuderen

W/E biedt stage- en afstudeermogelijkheden voor HBO- en WO-studenten. Een unieke kans om kennis te maken met de innovatieve bouwpraktijk! Wilt u nader met ons kennis maken? Wij nodigen u van harte uit om te reageren via e-mail of telefonisch contact met ons op te nemen via 030 – 677 8777.