Werken bij W/E adviseurs

Stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen is een sociale onderneming. We zoeken innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen zoals het versnellen van verduurzaming. Een sociale onderneming zoals W/E adviseurs levert net als elke andere onderneming producten of diensten en heeft een verdienmodel. Geld verdienen is echter niet het hoofddoel maar een middel om de missie te bereiken. Het doel van de sociale onderneming is maatschappelijke meerwaarde of ‘impact’ creëren. Bij W/E adviseurs werken dan ook ondernemende mensen.

W/E adviseurs is financieel zelfvoorzienend en niet afhankelijk van giften en subsidies. W/E is sociaal in de wijze waarop de onderneming wordt gevoerd: winst mag, maar de financiële doelen staan ten dienste van de missie: het vergroten van de maatschappelijke impact. Het bestuur en beleid zijn gebaseerd op een evenwichtige zeggenschap van alle betrokkenen. De onderneming is fair naar iedereen, transparant en is zich – uiteraard – bewust van haar ecologische voetafdruk.

De sfeer is open, informeel en collegiaal. Bij ons staat de medewerker centraal. Binnen de organisatie is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief. Als kennisintensieve organisatie vinden wij persoonlijke ontplooiing van groot belang en daar is voldoende ruimte voor. Elk jaar spreken medewerkers in een Personal Commitment Statement af wat zij willen bereiken en hoe. Centraal staat het projectmatig werken. Samen met collega’s, opdrachtgevers en partners resultaat neerzetten, is een belangrijk onderdeel van het werk. Periodiek heeft W/E een Algemeen Medewerkers Overleg om samen te spreken over onze organisatie en over beleid en om samen beslissingen voor de toekomst te nemen.

Vacatures

  • Senior adviseur Vastgoedbelegger Als senior adviseur heb je een gedegen inhoudelijke kennis op één of meerdere van onze expertisegebieden, beschik je over uitstekende adviesvaardigheden en heb je actuele kennis van de context waarin vastgoedbeleggers opereren. Je bent steeds op de hoogte van actuele, relevante vraagstukken bij de klant en ontwikkelt en biedt hier proposities op. Lees meer

Stage en afstuderen

W/E biedt interessante stage- en afstudeermogelijkheden voor HBO en WO studenten. Een unieke kans om kennis te maken met de innovatieve bouwpraktijk! Wilt u nader met ons kennis maken? Wij nodigen u van harte uit om te reageren via e-mail of telefonisch contact met ons op te nemen via 030 – 677 8777.

“Een bedrijfskunde student als stagiair bij een bouwkundig adviesbureau was voor beiden een nieuwe ervaring. W/E bleek echter open te staan voor nieuwe inzichten in het onderwerp van een Materialen Paspoort. Gedurende vijf maanden kon ik bij Erik aankloppen voor ondersteuning terwijl hij mij de vrijheid en verantwoordelijkheid gaf zelfstandig te opereren. Hiervan bevielen het bezoeken van congressen en bedrijven het meest. De werksfeer bij W/E was altijd gemoedelijk, informeel en wordt gekenmerkt door een gezellige gezamenlijke lunch. Al met al heb ik een goede tijd gehad en kan ik verzekeren dat studenten met verscheidene studies hun draai kunnen vinden binnen W/E adviseurs.”