Werken bij W/E adviseurs

Stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen is een sociale onderneming, met als doel: impact creëren. We zoeken innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen,  zoals duurzaamheid belonen in aanbestedingen, het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad, en circulair bouwen. W/E adviseurs heeft een brede kennis en kunde in huis, met planadviseurs en bouwkundig adviseurs voor verschillende markten binnen de bouwketen, onderzoekers en softwareontwikkelaars.

De stichting W/E adviseurs is financieel zelfvoorzienend en niet afhankelijk van giften en subsidies. Het bestuur en beleid zijn gebaseerd op een evenwichtige zeggenschap van alle betrokkenen. De onderneming is fair naar iedereen, transparant en is zich – uiteraard – bewust van haar ecologische voetafdruk.

De sfeer is open, informeel en collegiaal. Binnen de organisatie is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief. Als kennisintensieve organisatie vinden wij persoonlijke ontplooiing van groot belang en daar is voldoende ruimte voor. Elk jaar spreken medewerkers in een Personal Commitment Statement af wat zij willen bereiken en hoe. Centraal staat het projectmatig werken. Samen met collega’s, opdrachtgevers en partners resultaat neerzetten, is een belangrijk onderdeel van het werk. Periodiek heeft W/E een Algemeen Medewerkers Overleg om samen te spreken over onze organisatie en over beleid en om samen beslissingen voor de toekomst te nemen.

Vacatures

  • Senior adviseur vastgoedbeleggers
    Als senior adviseur vastgoedbeleggers denk je met vastgoedbeleggers mee over hun duurzame ambities en het toekomstbestendig maken van hun vastgoed. Duurzaamheid van vastgoed gaat daarbij verder dan energieverbruik en CO2-uitstoot. De mate van duurzaamheid draait ook om de gezondheid en het welzijn van de mensen die wonen en werken in een gebouw. Daarnaast spelen bij ...
    Lees meer

Stage en afstuderen

W/E biedt stage- en afstudeermogelijkheden voor HBO- en WO-studenten. Een unieke kans om kennis te maken met de innovatieve bouwpraktijk! Wilt u nader met ons kennis maken? Wij nodigen u van harte uit om te reageren via e-mail of telefonisch contact met ons op te nemen via 030 – 677 8777.