Workshop ‘Op pad naar CO2-neutraal’

Corporaties staan voor de vraag hoe ze hun woningvoorraad CO2-neutraal maken. Met het invullen van de routekaart heeft u een eerste stap gezet. Het langetermijndoel is duidelijk, maar hoe vertaalt u dat naar uw praktijk? Naar uw strategisch voorraadbeleid? Uw onderhoudsplanning? Hoe krijgt u uw huurders mee – en andere partijen die belangrijk zijn? Bovendien zijn er meer opgaven die om aandacht en geld vragen. Hoe zet u de komende jaren uw geld slim in?

In een korte en krachtige workshop krijgt u antwoorden waar u direct mee aan de slag kunt. W/E adviseurs, Einder Communicatie en Companen zetten daarvoor hun expertise in. Wij brengen u op de hoogte van de actualiteit rondom de routekaart. Aan de hand van concrete voorbeelden uit uw praktijk delen wij onze inzichten met u. Zo komen we samen tot oplossingen, die de weg vrijmaken voor een CO2-neutrale woningvoorraad.

Gastspreker Ric Leenders, manager duurzaamheid bij Antares, doet de aftrap.

Programma

  • Introductie: routekaart en corporatiepraktijk
  • Gastspreker: Ric Leenders (Antares) deelt zijn ervaringen
  • Workshop: aan de slag met uw vragen in 4 rondes
  • Praktijk: de volgende etappe

Aanmelden

Deze workshop is georganiseerd door Companen met medewerking van W/E. U kunt zich daarom hier aanmelden (via secretariaat Companen). Let wel: de workshop is voor maximaal 20 deelnemers. Deelname kost € 125,- per persoon.

20 maart 2018, 13:00 – 17:00 uur

Locatie

Seats2Meet
Utrecht

Voor wie?

Woningcorporaties.

Kosten

€ 125,- per persoon