Circulair bouwen met verplaatsbare woningen

Meld je aan voor minicongres ‘Circulair bouwen met verplaatsbare woningen’

Watkostdebouwvaneenhuurwoning en het Expertisecentrum Flexwonen houden 15 maart het minicongres ‘Circulair bouwen met verplaatsbare woningen’ in De Observant in Amersfoort. Een vervolg op het minicongres over Verplaatsbare woningen in oktober 2016.

Het thema is mede ingegeven door het Rijksbrede programma Nederland Circulair 2050, waarin de Bouw één van de vijf prioriteitsgebieden is. Uit een analyse van W/E adviseurs blijkt dat verplaatsbare woningen inderdaad circulair zijn. Maar er zijn ook knelpunten bij het bouwen, exploiteren en verplaatsen van woningen.

Tijdens het congres staat het circulaire businessmodel van verplaatsbare huurwoningen centraal. De sprekers gaan in op hoe bouwers, corporaties en gemeenten het model samen verder kunnen optimaliseren. Tijdens de pauze en de borrel kunt u kennismaken met de verplaatsbare en dus circulaire concepten van NEZZT by De Meeuw, Finch van De Groot Vroomshoop Bouwsystemen en de Heijmans ONE. Het definitieve programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Aanmelden

U kunt hier direct aanmelden of verzoeken om een update als het programma bekend is.

Het Minicongres is powered by Heijmans ONE, Finch van De Groot Vroomshoop Bouwsystemen en NEZZT by De Meeuw.