Meld je aan voor de Duurzaam Bouwen Awards 2018

De Duurzaam Bouwen Awards beloont partijen die koplopen in de categorieën meest duurzame project, meest duurzame woningcorporatie en meest duurzame gemeente. Meld jezelf of jouw favoriet aan voor de Duurzaam Bouwen Award. Er zijn drie categorieën en een publieksprijs:

1 – meest duurzame project
2 – meest duurzame woningcorporatie
3 – meest duurzame gemeente
4 – publieksprijs

Building Holland 2016, foto: Robert Tjalondo; www.conferencephotographer.nl

Building Holland 2016, foto: Robert Tjalondo; www.conferencephotographer.nl

Abcnova, W/E adviseurs, FSC Nederland en Duurzaam Gebouwd hebben hun krachten gebundeld en introduceren de geheel vernieuwde Duurzaam Bouwen Awards. De Duurzaam Bouwen Awards biedt partijen, de mogelijkheid zich binnen de markt te profileren op één specifiek deel van de bouwkolom. De Duurzaam Bouwen Awards worden mede mogelijk gemaakt door Bouwend Nederland, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

De jury van de Duurzaam Bouwen Awards bestaat uit maximaal zeven personen. Per categorie kiest de jury drie genomineerden, waarvan één de winnaar wordt. De uitreiking van de Duurzaam Bouwen Awards vindt plaats tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres op 1 februari 2018.

Criteria bekend

De criteria zijn inmiddels bekendgemaakt. Een greep:

  • Bij de inzending is ‘integrale duurzaamheid’ met aantoonbaar resultaat zichtbaar.
  • De inzending moet motiverend en inspirerend zijn. Hierbij moet de inzender ook een actief communicatie, educatie en/of marketingbeleid voeren.
  • De inzending moet opschaalbaar, herhaalbaar en betaalbaar zijn.

Bekijk de criteria

De jury

De vakkundige jury bestaat uit professionals met uiteenlopende ervaringen en achtergronden. De jury beoordeelt de inzendingen en kiest uit alle inzendingen uiteindelijk drie genomineerden per categorie.

Lees meer over de jury

Inschrijven

Schrijf jezelf in draag jouw favoriet voor! Ga naar inschrijven