Gosse Landstra

senior adviseur

Achtergrond

Wat is je specialisme bij W/E?
Gedurende mijn loopbaan heb ik me vooral gespecialiseerd in de bouwfysica en de interactie tussen verschillende vakdisciplines. Vandaaruit ontwikkel ik duurzame oplossingen voor de gebouwde omgeving die bijdragen aan het comfort en welzijn van gebruikers en gebouweigenaren.

Wat is je visie op verduurzaming van de gebouwde omgeving?
Ik geloof sterk in het belang van verduurzaming van de gebouwde omgeving. Dit is niet alleen van groot belang voor het behoud of verbeteren van het milieu voor de mensen die na ons komen, maar biedt een goede leefomgeving voor alles wat leeft. Ik meen dat we er als mens niet alleen gelukkiger van worden maar het ook economisch voordeel oplevert. Bewustwording, meer samenwerking en een extra inspanning vanuit alle betrokken vakdisciplines is nodig voor een betere wereld waar we allemaal van kunnen genieten.

Waarom werk je voor W/E?
W/E is een toonaangevende speler in de verduurzaming van de gebouwde omgeving en ik geloof in de noodzaak om daaraan meer te moeten werken. Bovendien biedt W/E een dynamische werkomgeving met uitdagende projecten van gemotiveerde opdrachtgevers. De teams binnen W/E zijn bovendien alle gepassioneerde professionals die echt samenwerken. Ik ben blij hiervan deel uit te kunnen en een steentje bij te kunnen dragen aan een duurzamere wereld.