Inschrijving voor Duurzaam Bouwen Awards gesloten!

De inschrijving van de Duurzaam Bouwen Awards is gesloten! De jury beslist op 21 januari welk duurzaam bouwproject, welke duurzame gemeente en welke duurzame woningbouwcorporatie worden genomineerd. De Awards worden op 14 februari 2019 uitgereikt tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres in Leeuwarden.

De jury wordt gevormd door Wim Hazeu, John Nederstigt en Robert Koolen. Zij beoordelen projecten, gemeenten en woningcorporaties die zich onderscheiden op het gebied van duurzaam bouwen.

Juryleden

Wim Hazeu is bestuurder van woningcorporatie Wonen Limburg en vice-voorzitter van het dagelijks bestuur van Aedes. Directeur Robert Koolen van Heijmans NV geeft onder meer leiding aan het duurzaamheidsprogramma van het bouwbedrijf en is tevens voorzitter van de beleidsadviescommissie duurzaamheid van Bouwend Nederland.

Winnaar van Circulaire Ring in 2018

John Nederstigt is wethouder in de gemeente Haarlemmermeer met onder meer Duurzame Economische Ontwikkeling in zijn portefeuille. Haarlemmermeer was in 2018 een van de winnaars van de Duurzaam Bouwen Awards. Deze gemeente ontving de Circulaire Ring voor de duurzaamste gemeente van Nederland.

Initiatief

Stichting W/E adviseurs is een van de initiatiefnemers van de Duurzaam Bouwen Awards. Doel is de verduurzaming van de gebouwde omgeving te stimuleren. Wilt u weten wie er wint? Bezoek het congres of volg de website!