Genomineerden Duurzaam Bouwen Awards 2018 bekend

Duurzaam Bouwen Awards 2018De jury heeft de genomineerden bekendgemaakt van de Duurzaam Bouwen Awards 2018. Er zijn prijzen te winnen in drie categorieën: meest duurzame project, woningcorporatie en gemeente. Wie uiteindelijk met de award naar huis gaat, wordt tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres op 1 februari 2018 bekendgemaakt.

Genomineerden

Categorie meest duurzame project (Gouden Kikker):

Categorie meest duurzame woningcorporatie (WoCo25):

Categorie meest duurzame gemeente (Circulaire Ring):

Over de Duurzaam Bouwen Awards

De Duurzaam Bouwen Awards zijn een initiatief van abcnova, W/E adviseurs, FSC Nederland en Duurzaam Gebouwd. Binnen de geheel vernieuwde Duurzaam Bouwen Awards zijn de bestaande Duurzaam Bouwen Award, De Gouden Kikker en de WoCo25 gebundeld, zodat er een groter podium voor deze prijzen ontstaat. De bekendmakingen van de winnaars en de uitreiking van de awards vinden plaats tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres. Meer informatie over de uitreiking, de prijzen en de profielen van de juryleden is te vinden op de website van de Duurzaam Bouwen Awards.

Terugblik

Building Holland 2016, foto: Robert Tjalondo; www.conferencephotographer.nl

Op Duurzaambouwenawards.nl besteedden we aandacht aan de drie eerdere winnaars binnen de categorieën meest duurzame project, meest duurzame woningcorporatie en meest duurzame gemeente. De award voor het meest duurzame project werd in de wacht gesleept door ingenieursen architectenbureau IA Groep uit Duiven, woningcorporatie Eigen Haard kwam als winnende woningcorporatie uit de bus en gemeente Amersfoort won in de categorie duurzaamste gemeente.