bas van den hoven

Even voorstellen: nieuwe collega Bas van den Hoven

W/E adviseurs heeft er een nieuwe collega bij. Deze week is Bas van den Hoven bij ons begonnen als adviseur. Hij voegt zich bij het team dat zich richt op de opdrachten voor vastgoedbeleggers waar hij zich voornamelijk bezig gaat houden met het certificeren van vastgoed.

Afgelopen september kwam Bas met W/E in contact toen hij onze GPR Expert cursus volgde en zijn diploma behaalde. “Ik kreeg tijdens de cursus veel interesse voor W/E en ook met name de visie en missie die W/E heeft. Toen ik zag dat er een vacature open stond heb ik de stoute schoenen aangetrokken een gesolliciteerd.”

Hiervoor was Bas werkzaam bij Huisman en van Muijen als EPA adviseur. Hier hield hij zich met name bezig met het opstellen van energielabels,  bijbehorende verbeteradviezen en met diverse onderzoeken zoals luchtkwaliteit-onderzoek op scholen ivm Corona. “ Daarvoor was ik werkzaam bij Philips Lighting als projectleider BIM transitie.” Weer daarvoor heb ik zelf een fietskoeriersbedrijf opgezet en gerund in het Tilburgse.

De komende tijd gaat Bas vol enthousiasme van start. “Ik wil naast het maken en in de vingers krijgen van GPR berekeningen ook het bedrijf beter leren kennen. Ik ben iemand die van nature graag onderzoekend bezig is en ervaring heeft met het spreken voor groepen. Deze interactie met mensen haal ik energie uit.” Hij kijkt er vooralsnog het meest naar uit om breed met de duurzaamheidsthema’s aan de slag te gaan.

“Ik vind het belangrijk om een reden te hebben waarom ik dingen doe. Ik merk dat bij W/E de bedrijfsvoering afgestemd wordt op deze visie en missie. Deze visie en missie sluiten goed aan bij mijn persoonlijk motivatie en daarom heb ik heel veel zin aan de slag te gaan bij W/E.