2 daagse cursus Duurzaam bouwen

cursus duurzaam bouwen
Voor wie? Een ieder die basiskennis van duurzaam bouwen wil opdoen.
Kosten € 1.398,-
Contactpersoon
Maertijne Verweij
cursuscoördinator en officemanager
cursus duurzaam bouwen

Cursus Duurzaam bouwen

De cursus verschaft u in twee dagen uitgebreide kennis over het brede onderwerp duurzaam bouwen. Praktijkervaren docenten nemen u mee in theorie en cases uit de gebouwde omgeving.

De docent vertelt in vogelvlucht over de ontwikkeling van duurzaam bouwen en behandelt de meest recente trends en ontwikkelingen. Wet- en regelgeving, begrippen als MPG en BENG en rekenmethoden worden uitgelegd en praktisch toegepast.

Brede behandeling

Duurzaam bouwen gaat in deze cursus niet alleen over reductie CO2-emissie en energie maar ook over materiaalgebruik. Uiteraard komen onderwerpen die nu volop in de belangstelling staan zoals circulariteit en circulair bouwen nadrukkelijk aan de orde.
De cursus gaat over de duurzaamheid van gebouwen en duurzaamheid in stedenbouw en gebiedsontwikkeling.

Stichting W/E adviseurs
De basiscursus Duurzaam bouwen leert je ook kansen voor verduurzaming in je eigen werkveld herkennen.
Maertijne Verweij Cursuscoördinator

Mogelijke inhoud basiscursus

Stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen is het toonaangevende onderzoeks- en adviesbureau voor verduurzaming van de gebouwde omgeving. Met meer dan 40 jaar ervaring mag zij zich met recht kennisleider op het gebied van verduurzaming van de gebouwde omgeving noemen. De cursus Duurzaam bouwen is dan ook zorgvuldig samengesteld en kan onder andere kennis bieden over:

Maatwerk mogelijk

De definitieve inhoud van de cursus kan in samenspraak met u als opdrachtgever / deelnemer worden bepaald. Naast adviseurs, onderzoekers en docenten van stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen kunnen docenten van buiten de organisatie betrokken worden voor het geven van de cursus.

Interesse?

Heb je behoefte aan meer diepgaande kennis over duurzaam bouwen? Schrijf je hieronder in of zoek dan contact met Maertijne Verweij. Het hele cursusaanbod bekijken? Klik dan hier.