Planontwikkeling met BENG en TOjuli basiscursus – zelfstudie

Datum Samen te bepalen
Voor wie? Adviseurs en aannemers
Kosten € 195,- excl. BTW
Contactpersoon
Maertijne Verweij
cursuscoördinator en officemanager

Voor alle nieuwbouw geldt dat vergunningaanvragen vanaf 1 januari 2021 moeten voldoen aan de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG) en aan TOjuli. De basiscursus planontwikkeling met BENG en TOjuli is een introductie tot deze nieuwe normen en bestaat uit verschillende onderdelen: een webinar, zelfstudie en afsluitend een Q&A sessie. Het doel van deze korte opleiding is dat de deelnemers een duidelijk beeld krijgen van BENG en zich de materie eigen maken. Hierdoor kunnen zij op het juiste niveau sparren met adviseurs, gemeenten en opdrachtgevers.

Het webinar

De cursus start met een webinar. Deze bestaat uit een introductie tot BENG, de nieuwe naam voor energieprestatie-indicatoren die de EPC vervangen en TOjuli, de nieuwe eis aan het risico op oververhitting. In dit onderdeel van de module zetten de deelnemers de eerste stap richting het eigen maken van de materie.

Zelfstudie

In het tweede deel van de Basiscursus Planontwikkeling met BENG en TOjuli ga je aan de slag met online zelfstudie. Tijdens de zelfstudie ga je van start met een introductie op BENG en leer je de bijbehorende termen kennen. Daarna wordt er dieper ingegaan op de indicatoren en leer je ook over de aanvullende TOjuli eis. Ook worden de wijzigingen in het projectproces behandeld en wordt er dieper ingegaan op de samenhang tussen de verschillende onderdelen. De zelfstudie wordt afgesloten met een korte test.

Q&A

Per module kunnen de deelnemers ook vragen insturen voor de Q&A-sessie waar de cursus mee wordt afgesloten.

Deze Zelfstudie Basiscursus Planontwikkeling met BENG en TOjuli geven we ook op aanvraag incompany. Deze kan dan aan uw wensen aangepast worden, met voorbeelden uit uw eigen praktijk. Heeft u interesse om met uw organisatie deze zelfstudie te volgen? Neem dan contact met ons op via w-e@w-e.nl

Schrijf je nu in voor onze zelfstudie basiscursus planontwikkeling met BENG en TO juli!

Algemene Voorwaarden DNR 2011(Vereist)
Privacy(Vereist)
Aansprakelijkheid(Vereist)