Basiscursus planontwikkeling met BENG en TOjuli

Datum 5 juli 2022
Voor wie? Adviseurs, bouwplantoetsers en handhavers en medewerkers van corporaties en vastgoedontwikkelaars
Kosten 295,- excl. BTW
Contactpersoon
Maertijne Verweij
cursuscoördinator en officemanager

Voor alle nieuwbouw geldt dat vergunningaanvragen vanaf 1 januari 2021 moeten voldoen aan de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG) en aan TOjuli. De basiscursus planontwikkeling met BENG en TOjuli is een introductie tot deze nieuwe normen en bestaat uit verschillende onderdelen: een webinar, zelfstudie en afsluitend een Q&A sessie. Het doel van deze korte opleiding is dat de deelnemers een duidelijk beeld krijgen van BENG en zich de materie eigen maken. Hierdoor kunnen zij op het juiste niveau sparren met adviseurs, gemeenten en opdrachtgevers.

De Cursus

De cursus start met een introductie tot BENG, de nieuwe naam voor energieprestatie-indicatoren die de EPC vervangen en TOjuli, de nieuwe eis aan het risico op oververhitting. In dit onderdeel van de module zetten de deelnemers de eerste stap richting het eigen maken van de materie.

In het tweede deel van de Basiscursus Planontwikkeling met BENG en TOjuli leer je de bijbehorende termen kennen. Daarna wordt er dieper ingegaan op de indicatoren en leer je ook over de aanvullende TOjuli eis. Ook worden de wijzigingen in het projectproces behandeld en wordt er dieper ingegaan op de samenhang tussen de verschillende onderdelen.

Programma:

Tijdens de cursus worden de volgende onderwerpen behandeld:

Naast deze onderwerpen, zullen we ook een aantal praktijkvoorbeelden bespreken.

Cursusdetails:

De locatie voor deze cursus is Eindhoven.
Het programma zal plaatsvinden in de ochtend van 09:00 tot 12:30 uur.
Inschrijven kan onder op deze pagina.

De Basiscursus Planontwikkeling met BENG en TOjuli geven we ook op aanvraag incompany. Deze kan dan aan uw wensen aangepast worden, met voorbeelden uit uw eigen praktijk. Heeft u interesse om met uw organisatie deze cursus te volgen? Neem dan contact met ons op via w-e@w-e.nl

Direct inschrijven voor deze cursus?

Algemene Voorwaarden DNR 2011(Vereist)
Privacy(Vereist)
Aansprakelijkheid(Vereist)