bouwkundige

Bouwkundig inspecteur

Steeds meer organisaties verduurzamen de gebouwde omgeving. Onze organisatie groeit. Daarom zoeken wij een bouwkundige (MBO of HBO) die kan inspecteren en adviseren. De functie is voor 32 tot 36 uur per week en jouw werkplek bevindt zich in Utrecht of Eindhoven vlakbij het centraal station. 

Kennisleider duurzaam bouwen

Stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen is al ruim vier decennia toonaangevend in duurzaam advies. We ondersteunen organisaties, van visievorming tot uitvoering in de dagelijkse praktijk. Wij ontwikkelen kennis en software zoals GPR Gebouw die duurzaamheid voor de markt inzichtelijk en meetbaar maakt. Via cursussen en workshops delen we onze kennis en ervaring.
W/E adviseurs – met circa 35 professionals en vestigingen in Eindhoven en Utrecht – is een sociale onderneming. Het hoofddoel van W/E adviseurs is maatschappelijke meerwaarde of ‘impact’ creëren.

Wie wij zoeken

Je bent een startende bouwkundige met affiniteit met duurzaamheid. Je hebt er plezier in om gebouwinspecties uit te voeren. Met de verzamelde informatie, door het lezen en interpreteren van bouwkundige en installatietechnische informatie maak je de duurzaamheid van gebouwen met onze eigen softwareapplicatie GPR Gebouw inzichtelijk. Om de benodigde gegevens te verkrijgen heb je contact met opdrachtgevers, bewoners, beheerders en opzichters. Op de mate van duurzaamheid wordt desgewenst een GPR-certificaat afgegeven. Je werkt samen met collega’s aan (grote) certificeringsprojecten in opdracht van vastgoedbeleggers.

Wij zoeken een bouwkundige die:

 • goed kan plannen en organiseren
 • een MBO-/HBO-diploma en relevante bouwkundige kennis heeft
 • goed kan werken met MS Office
 • zelfstandig, proactief en resultaatgericht kan werken
 • beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • affiniteit met duurzaamheid heeft en zich daarin verder wil ontwikkelen.

Wat wij bieden

Stichting W/E adviseurs zoekt innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen, zoals de verduurzaming van de gebouwde omgeving. W/E adviseurs is sociaal in de wijze waarop de onderneming wordt gevoerd: winst mag, maar de financiële doelen staan ten dienste van de missie: de maatschappelijke impact vergroten.

We bieden jou een uitdagende werkomgeving met ruimte voor initiatief en ondernemerschap. We zetten de klant voorop, zijn collegiaal naar elkaar en afspraak is afspraak!

Wij bieden jou:

 • een stimulerende en informele plek in een team met fijne collega’s
 • zeker in de lente, de zomer en het najaar een heerlijke buitenfunctie waarbij je ook op bijzondere plekken komt waar je anders nooit zal komen
 • ruimte voor eigen initiatief en ondersteuning bij eigen ontwikkeling
 • scholing tot GPR Gebouw Expert
 • een goed salaris en resultaatuitkering
 • prima secundaire arbeidsvoorwaarden (w.o. parttime mogelijkheden, flexibele werktijden, thuiswerkfaciliteiten, pensioenregeling).

Enthousiast?

Solliciteer dan nu! Je sollicitatie ontvangen we graag via w-e@w-e.nl.

Heb je vragen? Neem dan contact op met John Mak of Maren Koning ter Heege op 030 – 6778777 of kijk op www.w-e.nl.