Vacature PR- en communicatiemedewerker

Wegens versterking van ons team zoeken wij een
PR- en communicatiemedewerker met duurzame bril, HBO, ca. 32 uur per week, minimaal 3 jaar ervaring

Wie wij zijn

W/E adviseurs is een toonaangevend adviesbureau voor duurzaamheid in de gebouwde omgeving. Onze ruim 20 medewerkers adviseren, ontwikkelen kennis en begeleiden klanten met het implementeren van duurzaamheid in de organisatie. Met de GPR software maakt W/E duurzaamheidsprestaties van gebouwen meetbaar en bespreekbaar. De snelheid, eenvoud en accuraatheid van GPR software zijn bepalend voor de grote en groeiende groep gebruikers (> 10.000!). W/E werkt voor ambitieuze opdrachtgevers vanuit vestigingen in Utrecht en Eindhoven. Jij krijgt Utrecht als basis.

De functie

Als communicatiemedewerker heb je een actieve rol in het presenteren van W/E en het (mede) opstellen en uitvoeren van de marketing- en communicatiestrategie. Je hebt als taak ons te profileren door middel van website, persberichten, nieuwsbrieven, artikelen, productinformatie en door de aanwezigheid op symposia en beurzen. Een specifiek onderdeel van je takenpakket is de marketing en communicatie van onze GPR producten en diensten (www.gprsoftware.nl).

Wat wij vragen

Affiniteit met duurzaamheid. En natuurlijk spreek en schrijf je vlot en kan je goed uit de voeten met MS-Office, HTML, Photoshop, WordPress, content managementsystemen, mailing programma’s en social media. Je werkt graag zelfstandig en samen met collega’s. Je hebt aantoonbare ervaring in een communicatiefunctie (B2B). Je bent creatief, initiatiefrijk, flexibel, staat stevig in je schoenen en beschikt over organisatietalent.

Wat wij bieden

Naast een boeiende functie en inspirerend werkveld, bieden wij:

  • een stimulerende en informele werkplek met fijne collega’s;
  • ruimte voor eigen initiatief en ondersteuning bij eigen ontwikkeling;
  • een goed salaris en resultaatuitkering;
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden (w.o. parttime mogelijkheden, flexibele werktijden, thuiswerkfaciliteiten, pensioenregeling).

Reageren

Enthousiast? Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Geurt Donze of John Mak op 030 – 6778777. Je sollicitatie ontvangen we graag via w-e@w-e.nl.