Vacature Marketing & Sales Manager

Wegens uitbreiding en versterking van ons team zoeken wij een

Marketing & Sales Manager met een duurzame drive, HBO (WO), ca. 32 uur per week, minimaal 5 jaar relevante ervaring

Wie wij zijn

W/E adviseurs is een toonaangevend adviesbureau voor duurzaamheid in de gebouwde omgeving. Onze ruim 20 medewerkers adviseren, ontwikkelen kennis en begeleiden klanten met het implementeren van duurzaamheid in de organisatie. Met de GPR software maakt W/E duurzaamheidsprestaties van gebouwen meetbaar en bespreekbaar. De snelheid, eenvoud en accuraatheid van GPR software zijn bepalend voor de grote en groeiende groep gebruikers (> 10.000!). W/E werkt voor ambitieuze opdrachtgevers vanuit vestigingen in Utrecht en Eindhoven. Jij krijgt Utrecht als basis.

De functie

Als Marketing & Sales Manager ben je voortdurend bezig met het werven van nieuwe klanten voor onze software en dienstverlening. Je werkt intensief samen met de PR en communicatie medewerker, onze contactpersonen van de klantgroepen en de directie. Je bent de commerciële motor van de organisatie en stimuleert het markt- en klantgericht denken binnen W/E. Je brengt jouw kennis en ervaring op een inspirerende en creatieve wijze over op anderen.

Wat wij vragen

Je bent in bezit van een afgeronde hbo-opleiding in bedrijfskunde, commerciële economie of marketing en hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als Marketing & Sales Manager en meerdere jaren ervaring met het aansturen van commerciële trajecten, bij voorkeur in de software branche en dienstverlening.

Je bent klant- en resultaatgericht, cijfermatig en gewend om met commerciële dashboards te werken. Plannen en ideeën zet je doortastend en doelgericht om in onderscheidende campagnes. Natuurlijk ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing en sales.
Ondernemerschap en een winnaarsmentaliteit zijn jouw tweede natuur.

Wat wij bieden

Naast een boeiende functie en inspirerend werkveld, bieden wij:

  • een stimulerende en informele werkplek met fijne collega’s;
  • ruimte voor eigen initiatief en ondersteuning bij eigen ontwikkeling;
  • een goed salaris en resultaatuitkering;
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden (w.o. parttime mogelijkheden, flexibele werktijden, thuiswerkfaciliteiten, pensioenregeling).

Reageren

Enthousiast? Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Geurt Donze of John Mak op 030 – 6778777. Je sollicitatie ontvangen we graag via w-e@w-e.nl.