Vacature Adviseur Duurzaam Bouwen

Wegens uitbreiding van onze portefeuille en versterking van ons team zoeken wij:
Adviseur Duurzaam Bouwen. WO, ca. 32 uur per week

Wie zijn wij

W/E adviseurs zet zich in voor opdrachtgevers die streven naar een duurzame ontwikkeling van de gebouwde omgeving. We onderhouden duurzame relaties met overheden, vastgoedbeleggers, ontwikkelaars, bouwers, corporaties, architecten en kennisinstituten. W/E is voor hen een meedenkende en kritische partner.

Ons werkterrein is breed en strekt zich uit van planadvies, onderzoek en instrumentontwikkeling tot beleid en implementatie. Plannen maken, kennis inbrengen, onderzoek doen, instrumenten ontwikkelen, beleid vormgeven en mensen motiveren. Minstens zo bekend als W/E is onze GPR software. Een goed voorbeeld van ons motto: moeilijke materie makkelijk maken.
Onze inhoudelijke expertise stemmen we voortdurend af op de behoeften en ontwikkelingen in de markt. Zo blijven wij scherp en onze relaties ook.

De functie

Je adviseert ambitieuze opdrachtgevers bij het realiseren van duurzame en innovatieve woning- en utiliteitsgebouwen, vanaf initiatief tot en met oplevering, nieuwbouw en renovatie. Naast adviseren kunnen ontwikkel- en onderzoeksprojecten deel uitmaken van je werk.

Wat wij vragen

Een adviseur die staat te popelen om opdrachtgevers te helpen bij het realiseren van betekenisvolle, energieleverende en circulaire gebouwen. Als adviseur heb je relevante bouwkundige kennis op academisch of (post) HBO niveau.

Je hebt bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring en de overtuiging toe te zijn aan een nieuwe stap in je loopbaan. Ben je nog niet zo ver, maar heb je het wel in je om je binnen enkele jaren te ontwikkelen als zelfstandig projectleider en allround adviseur, dan bieden wij je graag de ruimte en ondersteuning als starter.

Vanuit je interesse in het vakgebied signaleer je nieuwe ontwikkelingen en integreer je deze in je advisering. Je hebt een commerciële instelling en weet het vertrouwen van klanten te winnen. Je bent gericht op samenwerken, resultaat- en klantgericht, creatief en initiatiefrijk. Je enthousiasme is aanstekelijk en je vindt het vanzelfsprekend om de verschillende thema’s van duurzaamheid op conceptueel niveau in je advies te betrekken. Je hebt het in je om snel de ruimte te krijgen en buiten de deur te laten zien wat je waard bent: een ambitieuze projectleider die zelfstandig klanten weet te vinden en te binden. En vanzelfsprekend een ambassadeur van GPR-software.

Wat wij bieden

Naast een boeiende functie en inspirerend werkveld, bieden wij:

  • ruimte voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden
  • inspirerende projecten voor ambitieuze opdrachtgevers
  • stimulerende en informele werkplek met fijne collega’s
  • goed salaris en
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden

Reageren

Enthousiast? Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Geurt Donze of John Mak op 030 – 6778777. Je sollicitatie ontvangen we graag via w-e@w-e.nl.