Werken bij W/E adviseurs

De sfeer is open, informeel en collegiaal. Bij ons staat de medewerker centraal.

Binnen de organisatie is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief. Als kennisintensieve organisatie vinden wij persoonlijke ontplooiing van groot belang en daar is voldoende ruimte voor. Elk jaar spreken medewerkers in een Personal Commitment Statement af wat zij willen bereiken en hoe. Centraal staat het projectmatig werken. Samen met collega’s, opdrachtgevers en partners resultaat neerzetten, is een belangrijk onderdeel van het werk.

Vacatures

  • Front-end web applicatie ontwikkelaar W/E adviseurs per direct op zoek naar een front-end developer voor het ontwikkelen van web applicaties op het ASP.NET framework. Ervaring met Single Page Applications, Require JS en geautomatiseerde front-end tests zijn een pré. Lees meer

Stage en afstuderen

W/E biedt interessante stage- en afstudeermogelijkheden voor HBO en WO studenten. Een unieke kans om kennis te maken met de innovatieve bouwpraktijk! Wilt u nader met ons kennis maken? Wij nodigen u van harte uit om te reageren via e-mail of telefonisch contact met ons op te nemen via 030 – 677 8777.

Carl van Heijst

“Een bedrijfskunde student als stagiair bij een bouwkundig adviesbureau was voor beiden een nieuwe ervaring. W/E bleek echter open te staan voor nieuwe inzichten in het onderwerp van een Materialen Paspoort. Gedurende vijf maanden kon ik bij Erik aankloppen voor ondersteuning terwijl hij mij de vrijheid en verantwoordelijkheid gaf zelfstandig te opereren. Hiervan bevielen het bezoeken van congressen en bedrijven het meest. De werksfeer bij W/E was altijd gemoedelijk, informeel en wordt gekenmerkt door een gezellige gezamenlijke lunch. Al met al heb ik een goede tijd gehad en kan ik verzekeren dat studenten met verscheidene studies hun draai kunnen vinden binnen W/E adviseurs.”

Carl van HeijstMSc. Supply Chain Management, Erasmus Universiteit. Stagiair W/E adviseurs 2014